Barion Pixel

Korcsolya, TRUE HZRDUS 7X SR

Raktáron (4.0)

Online ár:  170 991 Ft Bolti ár:  179 990 Ft

Leírás

Korcsolya, TRUE HZRDUS 7X SR

Tapasztalja meg az erő és stabilitás tökéletes keverékét a True HZRDUS 7X hokikorcsolyával! Ez a prémium kategóriás korcsolya egyesíti a csúcstechnológiát és a sportolók igényeit, hogy kivételes teljesítményt nyújtson a jégen.

Erő és stabilitás

A HZRDUS 7X a legújabb NEUROFIT+ technológiát alkalmazza, amely egy darabból álló kompozit héjat kínál, merevebb szerkezettel és megnövelt tartóssággal. Az innovatív hőformázható anyagoknak köszönhetően ez a korcsolya tökéletesen illeszkedik a lábához, kiváló reakciókészséget és maximális irányíthatóságot biztosítva.

True Shell technológia

A szabadalmaztatott True Shell konstrukció anatómiailag formázódik a láb köré, ezáltal kiemelkedő illeszkedést és teljesítményt nyújt. Az aszimmetrikus Carv hegy pedig fokozza a láb és a jég közötti kapcsolatot, csökkentve a felesleges helyet a jobb kényelem és teljesítmény érdekében.

Kiemelkedő jellemzők:

  • NEUROFIT+ héjszerkezet: Forradalmi, egyrészes kialakítás, amely hihetetlen kényelmet és kiváló reakcióképességet biztosít.
  • Shift Max tartók: Kiváló stabilitás és gyors késcsere a Bench Change rendszerrel.
  • 7CR Stainless acél pengék: Tartós és éles, kiváló teljesítményt nyújtanak minden korcsolyázás során.
  • Hőformázható cipőszerkezet: A kompozit és hőre lágyuló anyagok tökéletesen igazodnak a láb formájához.
  • Memory Foam bokapárnázó: Kivételes kényelmet és támogatást nyújt, minimalizálva a nyomáspontokat.
  • HZRDUS High-Grade Felt nyelv: Magas minőségű filcnyelv a fokozott kényelem és tartósság érdekében.
  • Black Moisture Wicking bélés: Hatékonyan elvezeti a nedvességet, szárazon és kényelmesen tartva a lábát.

Teljesítmény és kényelem a jégen

A True HZRDUS 7X korcsolya félprofesszionális és amatőr játékosok számára készült, akik komolyan veszik a jégkorongot és a legjobb felszerelést keresik. A 2023/2024-es szezonra tervezett korcsolya minden szempontból kiemelkedő teljesítményt nyújt, legyen szó gyors manőverekről, intenzív kontaktversenyekről vagy hosszú edzésekről.

Ha egy olyan hokikorcsolyát keres, amely nemcsak hogy kiválóan teljesít, de kényelmes is, a True HZRDUS 7X a tökéletes választás. Lépjen a jégre magabiztosan és élvezze a játék minden pillanatát ezzel a csúcsminőségű korcsolyával!