Barion Pixel

Hokibolt, hoki webáruház, műkorcsolya görkorcsolya webshop - Willisport

A Hockey World Kft 2007-es megalakulása óta, elkötelezett híve a hazai jeges sportoknak.

Korcsolya élezés

Kezdeti időszakban a korcsolyaélezés volt a legfontosabb szolgálatás amit végeztünkProsharp automata korcsolya élező gépeivel.

Hokibolt, hoki webáruház, korcsolya webshop

A vásárlói igények kiszolgálása érdekében 2009-ben, WILLISPORT néven megnyitottuk első hokiboltunkat, amely azóta is a káposztásmegyeri VASAS Jégcentrumban működik. Ezt követően három további hokibolt nyitotta meg kapuit, az Örs vezér tér közelében Rákosszentmihályon, a Pesterzsébeti Jégcsarnokban, valamint a Tüskecsarnok közelében a Budafoki út 81-ben.

Műkorcsolya, hoki korcsolya termékek

Kezdetben szinte kizárólag hokifelszerelés árusítására specializálódtunk, majd termékpalettánkat a műkorcsolya termékekkel bővítettük tovább. A willisport.hu hokibolt hoki webshopjában valamennyi műkorcsolya, hoki korcsolya, kiegészítő termék elérhető online akár országos házhozszállítással.

Hokiboltunk célja, hogy tejes körűen kiszolgálhassuk a jeges sportok szerelmeseit, a hoki védőfelszerelésektől kezdve a hokiütőkön át egészen a műkorcsolyák és korcsolya ruházat széles választékáig. A kiváló termékeken túl, szakszerű kiszolgálással tesszük a vásárlást még gördülékenyebbé és kellemesebbé vásárlóink számára.

Bővülő kínálatunkban számos nagy márka megtalálható, mint a Bauer, CCM, Warrior, Fischer, Sagester, EDEA, Jackson vagy a Raptor-X.

Kínálatunk azonban, nem csupán a jégkorong, jégtánc vagy a műkorcsolya felszerelések árusítására terjed ki, hanem a felszerelések szervízelésére is, hiszen a rákosszentmihályi, a budafoki és káposztásmegyeri üzleteinkben korcsolyaélezéssel is várjuk az érdeklődőket. Műhelyeinkben a Svéd Prosharp cég világszínvonalú élező gépéivel varázsoljuk korcsolyáikat újjá.

Legyen szó akár a jeges sportokkal most ismerkedő fiatalról, hobbi korisokról vagy professzionális játékosról, a Willisport Műkorcsolya és Hokiboltokban mindenki megtalálja számára a legmegfelelőbb felszerelést vagy szerviz szolgáltatást!

Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben vagy a webáruházunkban!

Üdvözlettel:
A Willisport Csapata