Barion Pixel

A Willisport története

A Willisport Hokibolt és Sportszeráruház 1996-os megalakulása óta elkötelezett híve a hazai jégkorongsportnak. Célunk, hogy a védőfelszerelésektől kezdve az ütőkön át egészen az edzőfelszerelésekig bezárólag széles választékot és szakszerű kiszolgálást biztosítsunk a jeges sportok szerelmeseinek.

A kezdeti időszakban főleg viszonteladókat láttunk el professzionális hokifelszereléssel. Majd, a vásárlói igények minél színvonalasabb kiszolgálása érdekében 2009-ben megnyitottuk első hokiboltunkat WILLISPORT néven, mely a káposztásmegyeri VASAS Jégcentrumban működik azóta is. Ezt követte másik két kiskereskedésünk, az Örs vezér tér közelében, Rákosszentmihályon valamint az Erzsébeti Jégcsarnokban.

Mára már saját forgalmazású márkákkal (Frontier, Riedell, Raptor, VHV Opus) valamint használt felszerelések nagy választékával várjuk vásárlóinkat. Termékeink már az interneten keresztül, webáruházunkból is megrendelhetők. Így, elmondhatjuk, hogy az ország egész területén állunk rendelkezésükre.

Egyre bővülő termékpalettánk nem csak a jégkorong és jégtánc világára terjed ki, hanem a felszerelések szervízelésére is, mivel rákosszentmihályi és káposztásmegyeri üzleteinkben korcsolyaélező műhellyel várjuk az érdeklődőket. Műhelyeinkben a Svéd Prosharp cég világszínvonalú élező gépéivel varázsoljuk korcsolyáikat újjá.

Legyen szó akár a jeges sportokkal most ismerkedő fiatalról, vagy hobbi hokisról, professzionális játékosról, a Willisport Hokibolt és Sportszeráruházban mindenki megtalálja az igényeinek és elképzeléseinek legmegfelelőbb felszerelést.

Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben vagy a webáruházunkban!

Üdvözlettel:
A Willisport Csapata