Barion Pixel

Használt hokifelszerelés

A Willisport Hokibolt megalakulása óta azon dolgozik, hogy minél szélesebb körben lássa el a jégkorong rajongókat kiváló minőségű felszerelésekkel. Ez a törekvésünk nem csupán az új termékek értékesítésére korlátozódik, mivel üzletünkben ellenőrzött minőségű, használt felszereléseket is értékesítünk széles választékban.

Azok, akik a rohamoson növekedő gyerekeiknek szeretnének felszerelést vásárolni, megtalálhatják nálunk a jégkorong védőfelszereléseket, korcsolyákat, sisakokat, hokiütőket, mezeket és minden egyebet, ami ezzel a sporttal kapcsolatos. De azokra is gondoltunk, akik évente csak néhány alkalommal lépnek jégre és ezért, nem akarnak új termékeket vásárolni maguknak. Nekik ajánljuk a felnőtt méretű használt felszereléseinket, amelyek között időnként kuriózumok, vintage tárgyak is megtalálhatóak.

Annak érdekében, hogy a választékunkban folyamatosan elérhetőek legyenek a használt cikkek, a nálunk vagy máshol vásárolt használt felszereléseket bizományosi értékesítésre átvesszük önöktől.

Reméljük, hogy a fent leírtaktól kedvet kapnak egy látogatásra a központi üzletünkbe, ahol szakképzett kollégáink várják Önöket és segítenek a legjobb termékek kiválasztásában. Szolgáltatásaink között megtalálhatják a korcsolyaélezést, illetve szegecselést is, így a megvásárolt korcsolyákat helyben, élezőműhelyünkben meg is tudják éleztetni. További tájékoztatásért hívják az alábbi telefonszámot: +36 20 932 4252 vagy térjenek be a 1161 Budapest, Nefelejcs utca 16. szám alatti üzletünkbe.

Facebook oldalunk

Várjuk Önöket szeretettel!
A Willisport Csapata