Barion Pixel

Korcsolya, TRUE HZRDUS 5X SR

Raktáron (4.0)

Online ár:  113 041 Ft Bolti ár:  118 990 Ft

Leírás

Korcsolya, TRUE HZRDUS 5X SR

Ismerje meg a True HZRDUS 5X korcsolyát, amely a jégkorcsolyázás világában új szintre emeli a teljesítményt és a kényelmet. Ez a vadonatúj modell egy egyrészes NEUROFIT héjjal büszkélkedik, amely egyesíti a merevséget és a rugalmasságot a maximális irányíthatóság érdekében.

Előnyök és jellemzők:

  • Egyrészes NEUROFIT héj: Innovatív, szabadalmaztatott konstrukció, amely tökéletesen illeszkedik a lábhoz, biztosítva az anatómiai pontosságú tartást és a hatékony energiaválaszt.
  • Testreszabható nyelv: A szabványos filcnyelv növeli a kényelmet és a tartósságot, lehetővé téve a játékosok számára, hogy személyre szabják a korcsolyájukat az optimális teljesítmény érdekében.
  • Shift Max tartó: Kiváló stabilitást és megbízhatóságot nyújt, így minden mozdulat precíz és erőteljes.
  • True NeuroFit+ technológia: A hőformázható anyagokkal kombinált konstrukció lehetővé teszi a korcsolya tökéletes testreszabását, biztosítva, hogy minden játékos maximális teljesítményt nyújthasson.

A True HZRDUS 5X korcsolya különleges figyelmet fordít az anatómiai pontosságra és a játékosok igényeire. A merevebb héj és a testreszabható elemek révén ez a korcsolya páratlan illeszkedést és elit teljesítményt biztosít, amely messze meghaladja a piacon lévő többi belépő szintű modell kínálatát.

Akár a jégpályán töltött első napjait élvezi, akár tapasztalt játékos, a True HZRDUS 5X korcsolya tökéletes választás mindazok számára, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni a kényelem és a teljesítmény terén. Tapasztalja meg a korcsolyázás új dimenzióját a True HZRDUS 5X-el, és lépjen pályára magabiztosan!