Barion Pixel

Műkorcsolya nadrág, SAGESTER 482 Starry Night Thermal JR fekete

Online ár:  43 406 Ft Bolti ár:  45 690 Ft

Leírás

Műkorcsolya nadrág, SAGESTER 482 Starry Night Thermal JR fekete

Fedezd fel a tökéletes összhangot a stílus és a funkcionalitás között ebben a Fekete Műkorcsolya Nadrágban, mely csillogó kövekkel és kristályokkal díszített! Ez a lenyűgöző nadrág nemcsak látványos megjelenést biztosít, hanem kiváló teljesítményt nyújt a korcsolyázás során.

Az üreges szálakból készült anyag hővédelemmel és bakteriosztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, így kényelmet és biztonságot nyújt a viselőjének. A nadrág tökéletesen testhez álló és légáteresztő, ami lehetővé teszi a szabad mozgást és kellemes viseletet biztosít még a hosszabb edzések során is.

Az olasz SAGESTER cég minőségi olasz stílusos termékeként, ennek a nadrágnak minden kristály köve kézzel került felhelyezésre, biztosítva a precíz kidolgozást és a kifinomult megjelenést. A csillogó kövek és kristályok részletei extra eleganciát és exkluzivitást kölcsönöznek ennek a nadrágnak, mely tökéletes választás mind a profi, mind az amatőr műkorcsolyázók számára.

Az éjszaka fényeit tükröző csillogás garantáltan felhívja a figyelmet a jégen, és lenyűgözi a nézőket. Tegyél szert erre a kifinomult és stílusos nadrágra, hogy minden korcsolyázás alkalmával magabiztosnak és elegánsnak érezd magad!

Mosási utasítások a műkorcsolya nadrághoz:

  • Kézzel mossuk langyos vízben.
  • Használjunk enyhe mosószert vagy tisztítószert.
  • Ne áztassuk a nadrágot hosszabb ideig.
  • Ne dörzsöljük vagy csavargassuk túlzottan a kövekkel díszített részeket.
  • Ne centrifugázzuk a nadrágot, mivel ez károsíthatja a köveket és az anyagot is.
  • Szárításnál terítsük ki.
  • Kerüljük a szárítógépet és a közvetlen napfényt, mivel ezek károsíthatják az anyagot és a köveket.

Ezek az utasítások segítenek megőrizni a műkorcsolya kabát kövekkel díszített részeinek és anyagának minőségét hosszú távon.