Barion Pixel

Műkorcsolya nadrág, SAGESTER 479 JR fekete_sárga insert

Online ár:  32 481 Ft Bolti ár:  34 190 Ft

Leírás

Műkorcsolya nadrág, SAGESTER 479 JR fekete_sárga insert 

Tökéletesítsd korcsolyázási stílusodat és kényelmedet a SAGESTER 479 JR fekete-sárga insert műkorcsolya nadrággal! Ez a lenyűgöző nadrág kombinálja a Sagester márka kiváló olasz minőségét a csillogó kődíszítéssel, ami valóban kiemeli a korcsolyázás stílusát.

A fekete-sárga színű nadrág elegáns és feltűnő, miközben a kődíszítés extra vonzerőt kölcsönöz neki. Ezek a kövek precízen helyezkednek el, hogy fokozzák a nadrág szépségét és exkluzivitását. Fontos azonban, hogy a kövekre vigyázva kell kezelni, ezért kifordítva érdemes mosni.

A nadrág kiváló minőségű anyagból készült, amely tökéletesen passzol, kiemeli az izomzatot és megtartja a formáját hosszú ideig. Kopásálló tulajdonságainak köszönhetően hosszú élettartamot biztosít, és tökéletesen fedi a testet anélkül, hogy korlátozná a mozgásszabadságot. Az anyag légáteresztő, így kellemes viseletet biztosít edzés közben.

Mosási utasítások:

  • Maximum 30 fokos vízben mosható és inkább a kézi mosás ajánlott.
  • Ne centrifugázzuk a nadrágot.
  • Ne tegyük szárítógépbe.

A SAGESTER márkanév a kiváló olasz minőséget és stílust képviseli, amelyet ez a nadrág is hűen tükröz. Legyen szó edzésről vagy versenyzésről, a SAGESTER 479 JR fekete-sárga insert műkorcsolya nadrág garantáltan kiemelkedő teljesítményt és stílust nyújt minden alkalommal.