Barion Pixel
Haladó szint Műkorcsolya, JACKSON Mystique JR fekete

Műkorcsolya, JACKSON Mystique JR fekete

Online ár:  71 241 Ft Bolti ár:  74 990 Ft

Leírás

Műkorcsolya, JACKSON Mystique JR fekete

Ez a fekete műkorcsolya a tökéletes választás minden korcsolyázó számára, aki magas szintű kényelmet és tartósságot keres. A lágyabb felső vonal biztosítja a nagyobb kényelmet, míg a szintetikus bélés tartós és komfortos viseletet nyújt hosszú távon is. A Flex bevágás nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé, így biztosítva a szabadabb mozgást és jobb teljesítményt a jégen.

A korcsolya teljes negyedes kialakítása és extra bokapárnázása további támogatást nyújt a bokának, csökkentve ezzel a sérülés kockázatát. A hab hátlapú vinil és hálós kényelmi nyelv puha és kényelmes, tökéletesen illeszkedik a lábhoz, növelve a viselési komfortot. A stilizált PVC külső talp könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú élettartamot biztosít a korcsolyának.

Az Ultima Mark II penge, amely csavarokkal rögzített és gyárilag élezett, azonnal használatra kész, és kiváló jégen való teljesítményt nyújt. Ez a fekete műkorcsolya innovatív tervezése és kiváló anyagai garantálják, hogy a jégen mindig a legjobb formáját hozza. Élvezze a kivételes kényelmet és stabilitást, amit ez a korcsolya nyújt, és lépjen a jégre magabiztosan!

Kapcsolódó termékek