Barion Pixel
Kezdő szint Műkorcsolya, Jackson Classic 380 + Mark I. purple

Műkorcsolya, Jackson Classic 380 + Mark I. purple

Online ár:  47 491 Ft Bolti ár:  49 990 Ft

Leírás

Műkorcsolya, Jackson korcsolya Classic 380 + Mark I. purple

A Jackson Classic műkorcsolya a legjobb választás azoknak, akik a hagyományos stílust szeretnék ötvözni a kiváló minőséggel. Ez a műkorcsolya a kifinomultság és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát nyújtja, biztosítva a legjobb teljesítményt a jégen.

Jackson korcsolya Classic 380 jellemzői:

Kiváló minőség: A Jackson Classic műkorcsolya a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. A tartós anyagok és a gondosan kidolgozott részletek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Tradicionális elegancia: Ez a műkorcsolya a hagyományos stílus és az időtlen elegancia jegyében született. Az egyszerű, mégis letisztult dizájn lehetővé teszi a jégpályán való ragyogást. Optimális kényelem: A Jackson Classic műkorcsolya anatómiailag kialakított formával rendelkezik, amely biztosítja a kényelmes illeszkedést és a megfelelő támaszt a korcsolyázás során. Nagyfokú manőverezhetőség: Az ergonomikus kialakítás és a speciálisan tervezett penge lehetővé teszi a könnyed manőverezést és a precíz irányítást a korcsolyapályán. Rugalmas méretválaszték: A Jackson Classic műkorcsolya több méretben elérhető, így minden korcsolyázó megtalálhatja a számára legmegfelelőbb korcsolyát. Válassza a Jackson Classic műkorcsolyát, és hozza ki a legtöbbet minden pillanatból a jégen. Ez a műkorcsolya nem csak egy termék, hanem egy élmény is, amely lehetővé teszi, hogy kifejezze saját stílusát és eleganciáját. Fedezze fel a hagyomány és a modernség harmoniáját a kiváló minőségű Jackson Classic korcsolyában! Az elegancia, a minőség és a hagyomány találkozása a Jackson Classic műkorcsolyában. Vásároljon most, és lépjen a pályára a legjobb stílusban!

Kinek ajánlott a Jackson korcsolya?

A Jackson Classic 380 modell általában a kezdő és középhaladó szintű műkorcsolyázók számára ajánlott. Anatómiailag formált, hogy kényelmes és pontos illeszkedést biztosítson a lábnak. Ez segít a stabilitásban és a korcsolyázás közbeni mozgások precizitásában. A korcsolya felső része megerősített vinil anyagból készült. A párnázott nyelv kényelmet és biztonságot ad a láb számára. A Mark I. penge rozsdamentes acélból készült. A penge stabilitást és irányíthatóságot nyújt a korcsolyázó számára.

  • felső rész megerősített vinil anyagból
  • párnázott nyelv
  • rozsdamentes acél penge

Jackson korcsolya méretek

EU méret 32 32.5 33 34 34.5 35 36 36.5 37 37.5 38 39 39.5 40
Hosszúság (cm) 21.0 21.5 21.9 22.3 22.7 23.2 23.6 24.0 24.4 24.8 25.2 25.6 26.1 26.6

 

Kapcsolódó termékek