Barion Pixel

Korcsolya súly, Pro Gear JR

Online ár:  9 491 Ft Bolti ár:  9 990 Ft

Leírás

Pro Gear junior korcsolya súly.

Korcsolyához Alkalmas Lábsúly

Áttekintés: Ez a lábsúly kiváló kiegészítő minden jégkorongos és műkorcsolyázó számára, aki szeretné fokozni edzéseinek hatékonyságát. Az egyszerűen használható, tépőzárral rögzíthető lábsúly segít a lábizmok erősítésében, hozzájárulva a teljesítmény javításához és az állóképesség növeléséhez.

Előnyök:

Erősítő Edzés A lábsúlyok használata lehetővé teszi a lábizmok intenzív edzését korcsolyázás közben. Növeli az izomerőt és a robbanékonyságot, ami elengedhetetlen a gyorsaság és az agilitás fejlesztéséhez.

Kényelmes és Biztonságos Rögzítés A tépőzáras kialakításnak köszönhetően a lábsúlyok könnyen és biztonságosan rögzíthetők a korcsolyákhoz. A stabil illeszkedés biztosítja, hogy a súlyok ne mozduljanak el edzés közben, így a sportoló teljes mértékben az edzésre koncentrálhat.

Sokoldalú Használat A lábsúlyok nem csak jégkorongozók és műkorcsolyázók számára hasznosak, hanem bármilyen sportolónak, aki szeretné javítani lábának erejét és állóképességét. Alkalmas szárazföldi edzésekhez is, futáshoz, sétához vagy erősítő gyakorlatokhoz.

Tartós Anyag A lábsúlyok strapabíró anyagból készültek, amely ellenáll a gyakori használatnak és a kemény edzéseknek. A tépőzárak erősek és megbízhatóak, hosszú távon biztosítva a stabil rögzítést.

Részletes Jellemzők:

  • Anyag: Tartós, kopásálló anyag
  • Rögzítés: Tépőzáras
  • Súly: Különböző súlyú változatok elérhetők (például 0.5 kg, 1 kg)
  • Szín: Fekete (más színek is elérhetők)
  • Kompatibilitás: Minden típusú korcsolyához alkalmas

Használati Útmutató:

  1. Nyissa ki a tépőzárakat és helyezze a lábsúlyokat a korcsolya bokarészéhez.
  2. Húzza meg a tépőzárakat úgy, hogy a lábsúlyok szorosan, de kényelmesen illeszkedjenek.
  3. Győződjön meg róla, hogy a súlyok stabilan rögzültek, majd kezdje el az edzést.

Az edző lábsúlyok tökéletes kiegészítők minden sportoló számára, akik a következő szintre szeretnék emelni edzéseiket. Fejlessze lábizmait és növelje teljesítményét ezekkel a praktikus és hatékony lábsúlyokkal!