Barion Pixel
-20%Haladó szint Hokiütő, True Temper XCore9 SR TC2 BAL

Hokiütő, True Temper XCore9 SR TC2 BAL

Akciós ár:  60 792 Ft Bolti ár:  75 990 Ft

Leírás

True Temper XCore senior hokiütő

A True mérnökei olyan tervezési folyamatot fejlesztettek ki, amely tökéletességet tükröz és magas teljesítményű, kompozit alapú sporteszközök gyártásának két évtizedes tapasztalatára épül. A SmartPly egy olyan eljárás, ahol egyetlen ütőszárban 25 réteg egyirányú szénszál van optimalizálva, ezzel létrehozva a tökéletes kapcsolatot súly, balansz és piacvezető ütésállóság között.
A rost szögek és ezen szögek sorrendje drasztikusan befolyásolhatja a flexet, a torziós választ és a becsapódás erejét az ütőszáron.

A SmartFlex egy olyan tervezési technológia, ahol az ütő merevsége minden lövés típusra optimalizálva van (nagyon hajlékony). SmartFlex-szel az ütőszár teteje lágyabb, így az energia könnyebben töltődik be a szárba. Ahogy az energia lefelé halad az ütőben, a szár fokozatosan keményebbé válik, megtartva ezáltal a kifejtett energiát, ami a korongon keresztül robban ki.
Eredmény: maximális teljesítmény és páratlan pontosság.

Az Axenic technológia egy olyan fejlesztés, amely egyesíti a nyomással sajtolt szárat és a tollat egy valódi, egyrészes ütővé.
Az eljárás annyira újító volt, hogy elnyerte az Egyesült Államok Szabadalmi Hivatalának díját.
Az egyrészes kialakításnak köszönhetően, miközben a toll rétegei visszaépítik a szár falvastagságát, a hokiütő szár fala felfelé vékonyodik, lenyűgöző egyensúlyt létrehozva ezáltal. A toll mindenféle kötés nélkül van egybeöntve a szárral. Az eredmény egy igazi egyrészes bot.

  • flex: 85
  • toll hajlat: P29
  • ütőmagasság: 169 cm