Barion Pixel
Nincs készletenHaladó szint Hokiütő, True Temper A4.5 SR JOBB

Hokiütő, True Temper A4.5 SR JOBB

Online ár:  52 241 Ft Bolti ár:  54 990 Ft

Leírás

True Temper A4.5 senior hokiütő

A True mérnökei olyan tervezési folyamatot fejlesztettek ki, amely tökéletességet tükröz és magas teljesítményű, kompozit alapú sporteszközök gyártásának két évtizedes tapasztalatára épül. A SmartPly egy olyan eljárás, ahol egyetlen ütőszárban 25 réteg egyirányú szénszál van optimalizálva, ezzel létrehozva a tökéletes kapcsolatot súly, balansz és piacvezető ütésállóság között.
A rost szögek és ezen szögek sorrendje drasztikusan befolyásolhatja a flexet, a torziós választ és a becsapódás erejét az ütőszáron.

Az Axenic technológia egy olyan fejlesztés, amely egyesíti a nyomással sajtolt szárat és a tollat egy valódi, egyrészes ütővé.
Az eljárás annyira újító volt, hogy elnyerte az Egyesült Államok Szabadalmi Hivatalának díját.
Az egyrészes kialakításnak köszönhetően, miközben a toll rétegei visszaépítik a szár falvastagságát, a hokiütő szár fala felfelé vékonyodik, lenyűgöző egyensúlyt létrehozva ezáltal. A toll mindenféle kötés nélkül van egybeöntve a szárral. Az eredmény egy igazi egyrészes bot.

Az AB2 tollak teljes hosszában bordák találhatóak a toll első és hátsó részén. A kettős borda optimalizálja az energiaátvitelt a toll hajlékonyságába. Ez megakadályozza, hogy a hab lebomoljon, így a merevség és a teljesítmény összhangban marad a toll teljes élettartama alatt.

  • flex: 85
  • toll hajlat: TC2 L6.0
  • ütőmagasság: 169 cm