Barion Pixel

Bauer görkorcsolya - Bauer RS SR

Online ár:  67 441 Ft Bolti ár:  70 990 Ft

Leírás

Bauer görkorcsolya, Bauer RH RS senior görhoki korcsolya

Kiválóan alkalmas többek között a kezdő korcsolyázók számára, akik a tartós váz és a minőségi kerekek egyedülálló kombinációjának köszönhetően bármilyen felületen magabiztosságot szerezhetnek.

Bauer RH RS görkorcsolya mérettáblázat

EU méret 40.5 42 43 44.5 45.5 47
Hosszúság (cm) 25.1 26 26.8 27.7 28.5 29.4

Bauer görkorcsolya adatok

Bauer RH RS görkorcsolya egy közép- vagy magas szintet képviselő görkorcsolya, amely a Bauer Hockey vállalat által gyártott termék. Milyen minőségi tulajdonságai vannak egy Bauer görkorcsolyának?

Bauer görkorcsolya tulajdonságai:

    Kerekek és csapágyak: A magas minőségű kerekek és csapágyak lehetővé teszik a sima és hatékony görkorcsolyázást, valamint a gyors sebességet és a jó irányíthatóságot.

Bauer görkorcsolya kialakítás és anyagok:

A görkorcsolya kialakítása és a használt anyagok a tartósság és a kényelem érdekében vannak tervezve.

Boka támogatás és párnázás:

Az ilyen típusú Bauer görkorcsolyák rendelkeznek megfelelő boka támogatással és párnázással, hogy stabilan tartsák a bokát és csökkentsék a sérülés kockázatát.

Bauer görkorcsolya rögzítési mechanizmus:

A Bauer görkorcsolya rendelkezik rögzítő fűzőkkel, amelyek segítenek a láb megfelelő rögzítésében és stabilitásában.

Bauer görkorcsolya méretek:

A Bauer görkorcsolyák különböző méretekben kaphatók, hogy megfelelően illeszkedjenek a felhasználó lábára.

Bauer Hockey a Bauer görkorcsolya gyártója

A Bauer Hockey egy ismert sportszergyártó vállalat a jégkorong és görkorcsolya felszerelések terén. A cég 1927-ben alakult Kanadában és azóta is a legjobb minőségű és megbízható jégkorong- és görkorcsolya termékeket gyártja. A Bauer Hockey a jégkorong korcsolyáinak és jégkorong felszereléseinek terén különösen népszerű és elismert, de a görkorcsolyák is a vállalat kínálatában megtalálhatók.

A Bauer görkorcsolyák kiváló minőségű anyagokból készülnek és számos különböző típusban és szinten érhetők el. Az egyes típusoknak és modelleknek különböző tulajdonságai és jellemzői vannak, amelyek kielégítik a különböző görkorcsolyázók igényeit, legyenek azok amatőrök, hobbi játékosok vagy profi versenyzők.

Ha érdeklődik a Bauer görkorcsolyák és más Bauer termékek például Bauer járkorong termékek iránt, böngésszen a willisport.hu görkori webshopban, ahol széles választékban találhat Bauer termékeket.