Barion Pixel

Plexi, FISCHER Convex17 Replacement Visor clear SR

Online ár:  26 591 Ft Bolti ár:  27 990 Ft

Leírás

Plexi, FISCHER Convex17 Replacement Visor clear SR

Áttekintés: A FISCHER Convex17 Replacement Visor kiváló minőségű, átlátszó plexi, amely ideális választás minden jégkorongos számára, aki kristálytiszta látást és megbízható védelmet keres a jégen. Ez a csereplexi tökéletesen illeszkedik a legtöbb sisakhoz, és számos előnyt kínál a játékosok számára.

Előnyök:

Kiváló Védelem A Convex17 visor erős és tartós anyagból készült, amely kiváló védelmet nyújt az arc és a szemek számára. Megbízhatóan védi a játékosokat az ütésektől, korongoktól és egyéb sérülésveszélyektől, így biztonságosan játszhatnak.

Kristálytiszta Látás Az átlátszó kialakítás biztosítja a zavartalan látást, lehetővé téve a játékosok számára, hogy mindig éles képet lássanak a játéktérről. A kiváló optikai tisztaság növeli a játékélményt és a teljesítményt.

Karcálló Bevonat A visor speciális karcálló bevonattal van ellátva, amely megakadályozza a karcolások kialakulását, így hosszú távon is tiszta és átlátszó marad. Ez növeli a visor élettartamát és megbízhatóságát.

Könnyű Felszerelés A FISCHER Convex17 visor könnyen és gyorsan felszerelhető a legtöbb jégkorongsisakra. A mellékelt szerelési útmutatóval egyszerűen és biztonságosan rögzíthető, így a játékosok gyorsan visszatérhetnek a jégre.

Páramentes Technológia A visor páramentes bevonattal rendelkezik, amely minimalizálja a páralecsapódást és biztosítja a tiszta látást még a legintenzívebb játék közben is. Így a játékosok mindig a legjobb formájukat hozhatják.

Részletes Jellemzők:

  • Anyag: Tartós, ütésálló műanyag
  • Bevonat: Karcálló és páramentes
  • Szín: Átlátszó
  • Kompatibilitás: A legtöbb jégkorongsisakkal kompatibilis
  • Felszerelés: Könnyen szerelhető

A FISCHER Convex17 Replacement Visor clear a tökéletes választás azoknak a jégkorongozóknak, akik kompromisszumok nélküli védelmet és tiszta látást keresnek. Tegye teljessé felszerelését ezzel a megbízható és kiváló minőségű csereplexivel.