Termékkategória
TRUE Pro Custom Korcsolyák
Használt Felszerelések

TRUE Custom Korcsolya


True Custom Korcsolya

 
Felejtsd el a játék közbeni fájdalmat, az már a múlté! Itt az idő, hogy csak a hokira összpontosíts!
Most segítségünkkel beléphetsz a kézzel készített, méretre gyártott True Custom korcsolyák világába.


 
Mi a True Custom korcsolya lényege?
 
      A korcsolyacipő teste karbonszálból készül, mely egyszerre erős és könnyű.  A True Hockey Co. által bejegyzett Achilles – izom védelmi rendszer egyszerre biztosítja a rugalmasságot és a stabilitást. A szénszálas réteg védi a sérülékeny csontszerkezeteket a láb minden oldalán.
       A szabadalmaztatott héjszerkezet páratlan erőátvitelt és fordulékonyságot eredményez. A fűző lyukai úgy helyezkednek el, hogy a behajlított térdek esetén is kényelmes viseletet és maximális teljesítményt biztosítanak minden lépésed során.

 
Hogyan készítjük el egyedi True Custom Korcsolyád?
 
 
Adatok felvétele: A korcsolyád megrendelése előtt scannelt képet készítünk a lábaidról Budapesten található központunkban – Ezt azért tesszük, hogy feltérképezzük a lábadat és megismerjük az összes olyan jellegzetességet, amit figyelembe kell vennünk a gyártás során, így biztos lehetsz abban, hogy a korcsolyáid tökéletesen illeszkednek a lábhoz.
                             
Megrendelés, elkészítés: A scan képet kiküldjük a kanadai központnak, ahol Scott Van Horne, a korcsolyád feltalálója és munkatársai az adataid alapján elkészítik a korcsolyádat. Első lépésben egy 3D-s sablon készül a lábaidról a képek alapján, melyre belülről kifele haladva felépítik a korcsolyacipőt. Ezután hőformázással teszik a felépített héjazatot a láb formájával tökéletesen megegyezővé, majd a végén pedig rákerülnek a kivaló minőségű pengék.
                   
Fizetés: Mivel a korcsolya a lábadra készül, kizárólag előrefizetés lehetséges, amely történhet készpénzzel és bankkártyával az üzletünkben, vagy banki átutalással.
 
Szállítás: Szállítási idő a megrendelés leadásától számított 3-4 héten belül.
 
Garancia: A garanciával kapcsolatos információkért ​kattints ide.
 
Különlegességek, melyekkel személyre szabhatod korcsolyádat: Játékosszám belehímzése a True Custom korcsolyába, belső ütközésvédelemmel való megerősítés, T-védelem beépítése a nyelvbe (hogy megvédje lábadat a szemből érkező ütközésektől), színes oldalpanel a korcsolyán, Neked csak a színt kell kiválasztanod!
 


További információkért hívj minket a 06 20 932 4252-es számon, vagy írj nekünk az info@willisport.hu email címre.


Üdvözlettel
A Willisport Csapata