Termékkategória
Használt Felszerelések

Szállítás és visszaküldés

MEGRENDELÉS – SZÁLLÍTÁS

Megrendelés menete
A vásárlás előtt kérjük, regisztrálja magát az oldalon, vagy ha már regisztrálta magát, akkor kérjük, jelentkezzen be az oldal bal felső részében található menüsorban "Belépés" gomb" segítségével. Adja meg az e-mail címét és jelszavát, majd a bejelentkezésre kattintva már meg is kezdheti a vásárlását. Ha még nem rendelkezik jelszóval, akkor válassza ki a "Új vásárló" opciót, majd kattintson a bejelentkezésre. Ekkor rendszerünk egy automatikus levelet küld Önnek, amiben egy hivatkozást (link) fog találni. Erre kattintva érvényesítheti e-mail címét és elkezdheti kitölteni a formulánkat. A megfelelően kitöltött formanyomtatvány után már el is kezdheti a vásárlást. A vásárlás regisztrációhoz kötött, ennek hiányában nem lehetséges a megrendelés!

A megadott szállítási és statisztikai adatokat személyes információként kezeljük. A megrendelés optimális teljesítéséhez szükséges szállítási adatokat kizárólag a csomagküldős szolgálat felé közvetítjük.

A regisztrációt követően, e-mail címe és jelszava segítségével már bármikor be tud lépni a rendszerbe, hogy megvásárolja a kívánt terméket. Tájékoztatjuk, hogy a megrendelés elküldésével egyidejűleg elismeri, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket ismeri és magára nézve azt kötelezőnek tekinti, elfogadja. A szerződési feltételek kizárólag magyar nyelven olvashatóak, erre tekintettel a szerződés megkötésére is csak magyar nyelven kerülhet sor. A Felek között elektronikus úton létrejött szerződés ráutaló magatartás formájában tett jognyilatkozatnak minősül. A szerződés dokumentumai a Vevő vételi ajánlata (rendelés), és a Szolgáltató visszaigazolása a megrendelés megtörténtéről. A 17/1999 (II.5.) Korm. rendelet alapján a távollevők között kötött szerződés, mely nem minősül írásban kötött szerződésnek, elektronikus adatbázisban biztonságosan tárolt. Napi adatmentés készül az internetes megrendelésekről, valamint a teljes tartalomról, az adatmentéseket egy évre visszamenőleg tároljuk, a tárolt adatbázist, vagy annak részeit szükség esetén az illetékes ellenőrző hatóság rendelkezésére bocsátjuk.


Megrendelés
Megrendeléskor Ön az alábbi lehetőségek közül választhat, mely befolyásolja az áru kifizetésének módját valamint átvételét: 
Felhívjuk minden Kedves Vásárló figyelmét, hogy az internetes kereskedelemre vonatkozó jogszabályok értelmében, az áru megrendelése egyben kötelezettséget is keletkeztet a termék megvásárlására és átvételére, mivel a szerződés a megrendelés leadásával egyidejűleg létrejön!

- Helyszíni átvétel, helyszíni fizetéssel a WILLISPORT hokibolt üzlethelyiségében
(VASAS Jégcentrum Káposztásmegyer, 1046 Budapest, Homoktövis u. 1., Erzsébeti Jégcsarnok, 1201 Budapest, Zodony u. 1. vagy Rákosszentmihály, 1161 Budapest, Nefelejcs u. 16. )

- Utánvételes fizetés - PDS csomagküldő szolgálat igénybevételével. Utánvételes rendelés esetén a futár cég az árut az Ön által megadott szállítási címre kiszállítja, ahol szállítási költséggel növelt teljes összeget a termék átvételekor a kézbesítőnek kell kifizetni.

A megrendelés kiszállítása a megrendelést követően maximálisan 3 munkanapon belül történik. Ha a házhozszállítás meghiúsul, a futárcég az Ön által adott elérhetőségen megkísérel Önnel egy új időpontban megállapodni. Az ekkor választott új időpontban a házhoz szállítást megismételjük. Amennyiben a kapcsolatot nem sikerül felvenniük, vagy nem választ új időpontot szerződésünk megszűnik, és a terméket visszaszállítják a szállítónak. A Willisport Hokibolt Webáruháza (továbbiakban: Webáruház) a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. Ön a Webáruház oldalán kiválasztja az árut, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót A fizetést követően Ön visszatér a Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást. A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével. A vásárolt áru ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat a "Bankkártyás fizetés" címszó alatt! Bankkártyás fizetés esetén a rendszer feltünteti a szállítási költséget is, mely a vásárlási összeghez adódik. A megrendelt árut az Ön által megadott szállítási címre a futár cég kiszállítja. A megrendelés kiszállítása a megrendelés leadását követően 3 - 7 munkanapon belül történik annak függvényében, hogy a rendelt termék központi, vagy külső raktárunkban található. Ha a házhozszállítás meghiúsul, a futárcég az Ön által adott elérhetőségen megkísérel Önnel egy új időpontban megállapodni. Az ekkor választott új időpontban a házhoz szállítást megismételjük. Amennyiben a kapcsolatot nem sikerül felvenniük, vagy nem választ új időpontot, szerződésünk megszűnik, és a terméket visszaszállítják a szállítónak.


Elállási jog - visszaszállítás

A 213/2008 (VIII.29.) Korm. rendelet, illetve a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet értelmében Vevőinket elállási jog illeti meg. Amennyiben bármely okból elégedetlen termékünkkel annak megrendelése után - indokolás nélkül - a termék kézhezvételét követő 8 munkanapon belül elállhat a szerződéstől. A 8 munkanapos határidő minden esetben a termék kézhezvételének napjától számítandó. Írásban történő elállás esetén az határidőben érvényesített, ha a nyilatkozatot 8 munkanapon belül elküldi részünkre. Elállás esetén kérjük a terméket a Willisport (1161 Budapest, Nefelejcs u. 16.) részére visszajuttatni. Amennyiben termékünket határidőben visszaküldi a megfizetett ellenértéket haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatérítjük Önnek. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatban a termék visszaszolgáltatásával felmerült költségek minden esetben a Vevőt terhelik, egyéb költségek megfizetésére a Vevő nem köteles. Amennyiben a megrendelt termék helyett a szerződésben meghatározott helyettesítő terméket küldtünk Önnek, a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket is mi viseljük. Abban az esetben, ha termék visszaszolgáltatásáig annak nem rendeltetésszerű használatból eredően kár keletkezett, azt a Vevő köteles megtéríteni a Willisport részére. Az elállási jog minden termékünk esetében megilleti Önt. Megrendelésével és szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit kérjük, a info@willisport.hu e-mail címre eljuttatni szíveskedjen, ahonnan kollégánk kapcsolatba lép Önnel e-mailen vagy az Ön által megadott elérhetőségen, ha ez szükséges. Reméljük elégedett lesz a nálunk vásárolt sportfelszerelésekkel és kiegészítőkkel és hamarosan rendszeres vásárlóink között üdvözölhetjük Önt.

Köszönettel:
A Willisport csapata