Termékkategória
Használt Felszerelések

Felhasználás szabályai

FELHASZNÁLÁS SZABÁLYAI
 
1., REGISZTRÁCIÓ ÉS  MEGRENDELÉS
 
Web áruházunkban minden látogató regisztráció nélkül szabadon kereshet, nézelődhet, ám megrendeléshez, vásárláshoz és szállításhoz regisztráció szükséges.
Ehhez Önnek nem kell mást tennie, mint a Regisztráció menüpontra kattintva kitölteni a regisztrációhoz szükséges adatokat, vagy miután kosarát feltöltötte, a Fizetés gombra kattintva követni az utasításokat. Megrendelni és vásárolni csak bejelentkezett státusban lehet.
A regisztráció során kért adatokat a valóságnak megfelelően kell megadni.
E kötelezettség elmulasztásából eredő károkért, illetve a regisztrációs folyamat során keletkező technikai, adatátviteli problémákért felelősséget nem vállalunk.
A regisztrációval Ön hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Hockey World Kft. nyilvántartásba vegye és kezelje az 1992. évi LXIII. törvény előírásai szerint, valamint tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja.
Bejelentkezett státusban bármikor módosíthatja személyes adatait, jelszavát és megtekintheti korábbi rendeléseit is. Személyes adatai módosítására a megrendelés elküldése előtt van lehetősége, utólag a kiállított kísérő okmányon vagy bizonylaton nem változtathatóak. Módosított adatai legközelebbi rendelésekor lépnek érvénybe.
A kiválasztott termék mellett található „Kosárba” felirattal ellátott gombra kattintva tudja a terméket a kosarába tenni. Megrendelés elküldése előtt lehetősége van a kosár tartalmát bármikor módosítani. Amennyiben több terméket szeretne rendelni, a „Vásárlás folytatása” feliratra kattintva teheti ezt meg. Megrendelés véglegesítéséhez kérjük, kattintson a „Pénztár” gombra, majd kövesse az utasításokat. Megrendelés elküldésével Ön és a Hockey World Kft. között a szerződés létrejön.
A rendelés beérkezéséről visszaigazolást küldünk, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Speciális beszerzésű, illetve külföldről érkező termékeink esetében a szállítási határidő változó, melyről írásban vagy szóban tájékoztatást adunk.
Amennyiben már regisztrált web áruházunkban, de elfelejtette jelszavát, az Elfelejtett jelszó feliratra kattintva, majd regisztrált e-mail címét megadva a rendszer automatikusan elküldi Önnek a bejelentkezéshez szükséges új generált jelszót, melyet fiókjába belépve bármikor megváltoztathat (javasolt).
Bejelentkezett státus esetén, akár adott le megrendelést, akár nem, az oldal elhagyása előtt kérjük, minden esetben használja a Kilépés gombot.
A regisztrációkor megadott adatokat kizárólag a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel.
A web áruházban történő rendeléshez el kell fogadnia jelen Felhasználás Szabályaiban megfogalmazott feltételeket, a regisztrációs adatlap kitöltése a Felhasználás Szabályainak elfogadását jelenti és azt a Vevő önmagára nézve kötelező érvényűnek tekinti. A regisztráció ingyenes.
A willisport.hu ráutaló magatartás esetében fenntartja a jogot, hogy a regisztrációt indoklás nélkül visszautasítsa, vagy bármikor visszavonja, illetve törölje.
 
2., SZÁLLÍTÁS
 
Cégünk a PDS Hungary Kft. futárcéggel juttatja el a megrendelt termékeket házhozszállítás esetén. Szállítási díj csomagonként 1800 Ft (max. 5kg súly).
5kg felett kérje egyedi árajánlatunkat. 50000 Ft feletti rendelés esetén ingyenesen szállítunk.
 
 3., GARANCIA
 
Garanciális ügyek tekintetében a 49/2003.GKM rendelet és 1959. évi IV. törvény az irányadó.
 
 4., ELÁLLÁS JOGA
 
A 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet értelmében Megrendelőnek az áru kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül joga van a szerződéstől elállni, azaz a megrendelt terméket hiánytalanul és eredeti, bontatlan csomagolásban visszaküldeni. Kézhezvételnek, házhoz szállítás esetén a futártól való átvétel napját, személyes átvételnél (üzleteinkben) a bizonylat kiállításának időpontját tekintjük.
Elállás esetén a terméket sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes) állapotban, eredeti csomagolásban és az eredeti bizonylattal együtt kérjük központi címünkre elküldeni:
Hockey World Kft. 1161 Budapest, Nefelejcs utca 16.
 
A termék visszaküldéséről Megrendelő gondoskodik, az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült valamennyi költséget a Megrendelőnek kell viselnie. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
 
Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében:

 • amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza
Amennyiben a terméket határidőn belül visszaküldi, a megfizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül megtérítjük. Csak online rendelés esetén, csomagküldő szolgáltatással átvett megrendelés esetén a vásárlástól való elállási szándékát kérjük írásban jelezze az info@willisport.hu e-mail címen, „Vásárlástól való elállás” tárgy megnevezéssel.
 
5., ADATKEZELÉS
 
Személyes adatait tiszteletben tartjuk. Azok felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik.
A megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük (kivéve rendészeti és bírósági megkeresések), azokat kizárólag a rendelés teljesítésére használjuk fel. Arra az esetre, ha a megrendelés teljesítéséhez harmadik személyre (csomagküldő cég) van szükség, Megrendelő felhatalmazza Szállítót, hogy ezen harmadik személy részére, a harmadik személy által ellátandó feladat elvégzéséhez az alábbi szükséges adatokat kiadja:
 • Átvevő neve (szállítási címből)
 • Cég neve (szállítási címből)
 • teljes szállítási cím
 • megrendelés összege
 • Megrendelő telefonszáma  
6., FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
 
Semmilyen alapon, semmilyen közvetlen kárért, ami a web áruházhoz való internetes csatlakozás miatt következett be, felelősséget nem vállalunk.
A web áruházban való vásárlás feltételezi, hogy a Megrendelő ismeretekkel rendelkezik az internet nyújtotta lehetőségekről és azok korlátairól, melyeket tudomásul vesz és elfogad, különös tekintettel a technikai feltételekre, teljesítményekre és a működés kapcsán felmerülő esetleges hibákra.
 
A Szolgáltató nem felel a vis major-ból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan
 • vírusok által okozott,
 • az információtovábbítási késedelemből adódó,
 • az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
 • a willisport.hu online weboldal használatából vagy üzemzavarából,
 • szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő,
 • vonal vagy rendszerhibából adódó károkért. 

Számítógépén tárolt adatainak védelme az Ön felelőssége. E kötelezettségének elmulasztásából eredő károkért Szállító felelősséget nem vállal.
Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a willisport.hu web áruházat üzemeltető Hockey World Kft.-t kártérítési kötelezettség nem terheli.
A web áruház működtetését mindig az aktuális érvényben lévő törvényi szabályozásnak megfelelően végezzük. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) számú Korm. rendelet szabályai az irányadóak.
 
A szerződés nyelve: magyar.
 
7., ÜZEMELTETŐI ADATOK
 
         A willisport.hu web áruház tulajdonosa és üzemeltetője a Hockey World Kft.
 
Székhely: 1161 Budapest, Nefelejcs utca 16.
Adószám: 12342927-2-42
Cégjegyzék szám: Cg.01-09-667670
                   (bejegyezve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága által)
Bankszámla szám:
10701348-71321732-51100005
 
Üzleteink elérhetősége:
KÁPOSZTÁSMEGYER – VASAS Jégcentrum
1046 Budapest, Homoktövis utca 1.
Tel.: + 36 1 798 4780
 
RÁKOSSZENTMIHÁLY
1161 Budapest, Nefelejcs utca 16.
Tel.: + 36 1 223 2600

PESTERZSÉBETI JÉGCSARNOK
1201 Budapest, Zodony utca 1.
Tel.: +36 70 319 4596
 
 
 
 
FELHASZNÁLÓI FELTÉTELEK (KISZOLGÁLÓ)

Minden megrendelőnk részére telefonos vagy e-mail-es megkeresést teszünk a megrendelés visszaigazolására, megrendelése abban az esetben tekinthető érvényesnek, amennyiben e-mailes visszaigazolásunkkal rendelkezik.

Felhasználási feltételek
A willisport.hu domain-t, weboldalt, valamint a NEXT-IT domain parkoltató rendszert és oldalait mindenki saját felelősségére használja! Az oldal használatából adódó semmilyen kárért NEXT-IT, valamint a domain tulajdonosa felelősséget nem vállal. A NEXT-IT fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználási feltételeket bármikor egyoldalúan megváltoztassa. A NEXT-IT a felhasználási feltételeket mely tartalmazza az adatvédelmi elveket is, mindig elérhetővé teszi látogatói számára, akik az oldalra történő belépéssel ezt tudomásul veszik, elfogadják és magukra nézve kötelező érvényűnek tartanak.

1. Adatvédelmi elvek
1.1 NEXT-IT a látogatókról statisztikai célokból adatokat gyűjt. Ezek között akár személyes adatnak minősülő adatok is lehetnek, mint IP-cím. Ezeket az adatokat NEXT-IT csak és kizárólag statisztikai céllal gyűjti, azokat személyek azonosítására, stb. nem használja fel, másnak át nem adja. A személyes adatokat időközönként törli a statisztikai adatai közül. A NEXT-IT domain kezelő rendszere a felhasználó gépére cookie-t telepít, a telepített cookie semmilyen személyes adatot nem tárol.

1.2 Üzenet küldés esetén szükséges személyes adatokat megadni. Ezeket az adatokat NEXT-IT domain kezelő rendszere, a domaint parkoltató ügyfél számára eljuttatja és tárolja. Azokat másnak elérhetővé nem teszi.

1.3 Domain parkoltató felhasználóinknak meg kell adniuk személyes adataikat, melyet csak és kizárólag magunk számára tárolunk. Ezek az adatok az illegális tevékenységek szűrése valamint a domain-t parkoltató tulajdonos azonosítása miatt szükségesek és elengedhetetlenek.

1.3 NEXT-IT a Domain parkoltatás alatt vagy a domain kezelő rendszer használata alatt bármilyen tudomására jutott személyes adatot titkosan kezel, azokat más személynek át nem ad (kivéve rendvédelmi vagy bírósági megkeresés esetén). Regisztrált felhasználók esetében az adatait és regisztrációját kérés esetén törli.